Harrie Sluijer, Prysmian

“Het systeem geeft ons houvast om overzicht te houden op alle arbo- en veiligheidsaspecten. We weten nu of we alles afgedekt hebben.”
 
 

Nieuw op mijn.sccm!

Nu online: Overzicht gewijzigde milieu- en arbowet- en regelgeving 2e helft 2016

Organisaties die toegang hebben tot mijn.sccm kunnen een overzicht downloaden van de gewijzigde milieu- en arbowet- en regelgeving in de tweede helft van 2016. 

Log in bij mijn.sccm of kijk naar de voorwaarden om toegang te krijgen.

Actualisatieslag

Al enige tijd werken we aan een grote actualisatieslag van de documenten op mijn.sccm. Als gebruiker heeft u misschien al in de publicatie-updates diverse wijzigingen langs zien komen. Het betreft vooral milieu-documenten, deze zijn meestal ouder dan de arbodocumenten en er zijn meer wijzigingen in de milieuwetgeving geweest.

De actualisatie blijft soms beperkt tot het wijzigen van links, maar in sommige gevallen gaat het om grotere delen van de samenvatting, zoals bij de samenvattingen voor het Activiteitenbesluit, Waterwet, BRZO en Bevi. Alle gewijzigde documenten vindt u op mijn.sccm.

Nog niet geregistreerd voor mijn.sccm?

Mijn.sccm is het besloten gedeelte van de website van SCCM speciaal bedoeld voor (bijna) gecertificeerde organisaties, certificatie-instellingen en overheden. Op mijn.sccm vindt u o.a. samenvattingen van wet- en regelgeving en webinars over specifieke onderwerpen. Registratie voor mijn.sccm is gratis. Geïnteresseerd? Klik hier voor de voorwaarden en registeren.

 

© SCCM   Webdesign: insandouts

Zoeken in de database gecertificeerde organisaties

ISO 14001 (2385) 7027 vestigingen
ISO 50001 (18) 32 vestigingen
OHSAS 18001 (389) 1613 vestigingen
EMAS (4)»
in de database

Recente tweets over #ISO14001, #OHSAS18001 en #ISO50001