Ad van Elsacker, Drukkerij Damen

“Eigenlijk is ons documentbeheerssysteem niets meer dan de Microsoft Office-programma’s Word en Excel slim aan elkaar gekoppeld.”
 
 

Nieuw op mijn.sccm!

Nu online: Overzicht informatiebronnen milieuwet- en regelgeving

Mijn.sccm is het besloten deel van onze website speciaal voor (bijna) gecertificeerde organisaties. Heel regelmatig publiceren wij samenvattingen van wet- en regelgeving relevant in het kader van ISO 14001 en OHSAS 18001/ISO 45001. Een van de nieuwe documenten is een overzicht van informatiebronnen milieu. Het overzicht geeft verschillende organisaties en websites aan waar informatie over wijzigingen in wet- en regelgeving te vinden is. 

Registratie voor mijn.sccm is gratis. Geïnteresseerd? Klik hier voor de voorwaarden en registeren.

 

Actualisatieslag

Al enige tijd werken we aan een grote actualisatieslag van de documenten op mijn.sccm. Als gebruiker heeft u misschien al in de publicatie-updates diverse wijzigingen langs zien komen. Het betreft vooral milieu-documenten, deze zijn meestal ouder dan de arbodocumenten en er zijn meer wijzigingen in de milieuwetgeving geweest.

De actualisatie blijft soms beperkt tot het wijzigen van links, maar in sommige gevallen gaat het om grotere delen van de samenvatting, zoals bij de samenvattingen voor het Activiteitenbesluit, Waterwet, BRZO en Bevi. Alle gewijzigde documenten vindt u op mijn.sccm.

© SCCM   Webdesign: insandouts

Zoeken in de database gecertificeerde organisaties

ISO 14001 (2406) 7248 vestigingen
ISO 50001 (18) 31 vestigingen
OHSAS 18001 (390) 1613 vestigingen
EMAS (4)»
in de database

Recente tweets over #ISO14001, #OHSAS18001 en #ISO50001