www.sccm.nl + mijn.sccm.nl

is hèt informatieplatform speciaal voor organisaties met een ISO 14001, ISO 45001- of ISO 50001-certificaat

 

Via ons platform heeft u direct toegang tot:

  • informatie over wet- en regelgeving, inclusief de Omgevingswet (mijn.sccm.nl na registratie)
  • thema informatie in relatie tot ISO 14001, 50001 en 45001
  • informatiebladen
  • webinars
  • database gecertificeerde organisaties

 

 

Onderstaande documenten zijn voorbeelden van documenten die u kunt downloaden op mijn.sccm.nl. Klik op het plaatje om de preview te bekijken.De volledige documenten kunt u downloaden als u bent geregistreerd voor mijn.sccm. Registratie is gratis voor organisaties die een ISO 14001-, ISO 50001- en/of ISO 45001-certificaat hebben of aan het behalen zijn.

 

 

Onder de Omgevingswet krijgen de gemeenten de verantwoordelijkheid om (milieu) regels te stellen voor de kwaliteit van de fysieke leefomgeving. Dat doen ze in hun omgevingsplan. Niet alle gemeenten hebben al een omgevingsplan. Totdat er een omgevingsplan is, blijven de huidige rijksregels van toepassing. Dit staat bekend als de bruidsschat. In dit document geven we een algemene uitleg bij de bruidsschat en een toelichting op de milieuregels in de bruidsschat.

 

 

Op mijn.sccm vindt u branchedocumenten met milieuwet- en regelgeving voor specifieke branches. Naast een branchedocument voor metaalbewerkingsbedrijven, zijn er branchedocumenten beschikbaar voor o.a. chemische bedrijven en grafische bedrijven.

 

 

Wat zeggen gebruikers van mijn.sccm?

 

"Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken."

 

 

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #OHSAS18001, #ISO45001 en #ISO50001