Agenda webinars

Dit voorjaar staan weer nieuwe webinars gepland in het kader van ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001. Wilt u op de hoogte blijven van onze webinaragenda, abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief of volg SCCM op Linkedin.


Webinar Wijzigingen in Aanvullende Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (ARIE)

Gosia Tabaka van de Nederlandse Arbeidsinspectie legt uit wat er in de regeling ARIE is gewijzigd, welke bedrijven nu onder de regeling vallen, waar je als bedrijf aan moet voldoen en hoe de Nederlandse Arbeidsinspectie daarop handhaaft.
Meer informatie en aanmelden

 


Webinar Q&A Omgevingswet

Tijdens dit webinar worden de laatste ontwikkelingen besproken en beantwoorden Bart Oortwijn (omgevingsspecialist) en Yvon van der Voort (projectleider SCCM) graag uw vragen.
Meer informatie en aanmelden

 


Webinar Geluid

Ceciel Lansink, arbeidshygiënist van de polikliniek Mens en Arbeid van het Amsterdam UMC legt uit wanneer geluid schadelijk is en welke eisen de wet stelt om medewerkers te beschermen.
Meer informatie en aanmelden

 

Webinar CSRD (nog geen datum bekend)

In dit webinar ligt de focus op de implementatie van de CSRD, in het bijzonder op de (dubbele) materialiteitsanalyse, waarmee bepaald wordt over welke onderwerpen gerapporteerd moet worden. De datum voor dit webinar maen wij zo snel mogelijk bekend. Heeft u interesse in deelname, laat dan hier uw e-mailadres achter. Wij sturen u een bericht zodra de datum bekend is.
 


Benieuwd naar eerdere webinars die SCCM heeft verzorgd?
Klik hier!

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001