Waarom registreren voor mijn.sccm?

Mijn.sccm is het besloten deel van onze website speciaal voor (bijna) gecertificeerde organisaties, certificatie-instellingen en overheden. Op mijn.sccm publiceert SCCM:

  • samenvattingen van wet- en regelgeving op het gebied van milieu, energie en gezond en veilig werken (G&VW)
  • twee keer per jaar een overzicht van gewijzigde wet- en regelgeving op het gebied van milieu en gezond en veilig werken
  • exclusieve webinars over inhoudelijke onderwerpen gerelateerd aan milieu en gezond en veilig werken

Geïnteresseerd geraakt? Registratie voor mijn.sccm is GRATIS! Klik hier voor de voorwaarden voor registratie en om te registreren!

Samenvattingen wet- en regelgeving

Op mijn.sccm vindt u samenvattingen van wet- en regelgeving relevant in het kader van ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001. Alle samenvattingen zijn gratis te downloaden. Ook publiceert SCCM halfjaarlijks een overzicht van gewijzigde wet- en regelgeving. Hieronder als voorbeeld de samenvatting van de Europese regelingen m.b.t. explosiegevaar: ATEX. Ook vindt u op mijn.sccm overzichten van wet- en regelgeving per branche, bijvoorbeeld milieuwetgeving voor bouwbedrijven, drukkerijen enz.

 

Webinars

Regelmatig organiseert SCCM besloten webinars voor organisaties die zijn geregistreerd voor mijn.sccm. In 2018 hebben wij bijvoorbeeld een webinar georganiseerd over persoonlijke beschermingsmiddelen. Kijk hier voor een overzicht van de webinars die SCCM heeft gegeven. Hier vindt u de webinars die zijn gepland voor de komende periode.

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001