Agenda webinars

Dit najaar hebben we weer drie interessante webinars gepland in het kader van ISO 14001, ISO 45001 en ISO 50001. Wilt u op de hoogte blijven van onze webinaragenda, abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief of volg SCCM op Linkedin.


Webinar Biodiversiteit, de mogelijkheden voor bedrijven  

De biodiversiteit staat onder druk, zeker ook door de veranderingen in het klimaat. In dit webinar vertelt Eva Hessel van ATKB welke maatregelen je als organisatie kunt nemen om de biodiversiteit te vergroten en welk effect maatregelen hebben.
Meer informatie en aanmelden

 


Webinar PGS 37-2: opslag van lithiumhoudende energiedragers 

De PGS 37-2 is in december 2023 gepubliceerd, maar maakt nog geen deel uit van de Omgevingswet. O.a. komt aan de orde wat de risico’s van Li-houdende energiedragers zijn en wat overheid en auditor van je verwachten. Henk Tomassen van BTEQ legt het uit.
Meer informatie en aanmelden

 


Gezond en veilig werken in hitte en kou

Met het veranderde klimaat neemt ook de kans op extreem weer toe. Kou en hitte hebben effect op het functioneren van het menselijk lichaam. Jody Schinkel van TNO legt o.a. uit hoe je deze hitte- en koudebelasting tijdens het werk beoordeelt, wat de bijbehorende risico’s zijn en hoe je de risico’s met de juiste maatregelen kunt beheersen en reduceren.
Meer informatie en aanmelden

 


Benieuwd naar eerdere webinars die SCCM heeft verzorgd?
Klik hier!

 

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001