Harrie Sluijer, Prysmian

“OHSAS is meer dan een papiertje en een digitaal systeem, het spoort aan tot actie ondernemen als je constateert dat iets niet in orde is.”
 
 

Nieuw op mijn.sccm!

Nu online: drie geactualiseerde energiedocumenten

De wetgeving energie is aangescherpt om de besparing van energie te stimuleren als onderdeel van de Nederlandse klimaatdoelen. De energiedocumenten op mijn.sccm zijn aangepast. Nieuw gepubliceerd is de samenvatting over de Informatieplicht energiebesparing. Dit document gaat in op de verplichte verslaglegging over de genomen energiebesparende maatregelen. Deze rapportage moet op 1 juli 2019 ingediend moet zijn. Vernieuwd zijn de documenten ‘Energiewetgeving voor bedrijven’ waarin onder andere wordt ingegaan op de EED en ‘Energieprestatie gebouwen’. In het document energieprestatie gebouwen wordt ingegaan op de regels die vanaf 2020 van toepassing zijn.

      

U kunt deze documenten en andere samenvattingen downloaden als u bent registreerd voor mijn.sccm.

Registratie voor mijn.sccm is gratis. Geïnteresseerd? Klik hier voor de voorwaarden en registeren.

Verwacht op mijn.sccm!

Al enige tijd werken we aan een grote actualisatieslag van de documenten op mijn.sccm. Als gebruiker heeft u misschien al in de publicatie-updates diverse wijzigingen langs zien komen. Het betreft vooral milieu-documenten, deze zijn meestal ouder dan de arbodocumenten en er zijn meer wijzigingen in de milieuwetgeving geweest.

De de komende tijd staan er nog meer interessante updates gepland vanwege veranderingen in wet- en regelgeving, bijvoorbeeld:

  • Energieprestaties gebouwen. Energiebesparing wordt steeds belangrijker. In dit document komen de belangrijkste wijzigingen m.b.t. gebouwen aan bod;
  • Overzichten wet- en regelgeving voor diverse branches. Deze komen in een geheel nieuwe en geactualiseerde versie terug op de site;
  • Wijzigingen wet- en regelgeving juli t/m december 2018. Dit document staat gepland voor januari/februari 2019.

Bent u nog niet geregistreerd voor mijn.sccm. Registreer u dan nu! Kijk hier voor de voorwaarden en voor aanmelden.

 

© SCCM   Webdesign: insandouts

Zoeken in de database gecertificeerde organisaties

ISO 14001 (2459) 7368 vestigingen
ISO 50001 (21) 34 vestigingen
ISO 45001/OHSAS 18001 (364) 1434 vestigingen
EMAS (3)»
in de database

Recente tweets over #ISO14001, #OHSAS18001, #ISO45001 en #ISO50001