www.sccm.nl + mijn.sccm.nl

is hèt informatieplatform speciaal voor organisaties met een ISO 14001, ISO 45001- of ISO 50001-certificaat

 

 

 

Via ons platform heeft u direct toegang tot:

  • informatie over wet- en regelgeving, inclusief de Omgevingswet (mijn.sccm.nl na registratie)
  • thema informatie in relatie tot ISO 14001, 50001 en 45001
  • informatiebladen
  • webinars
  • database gecertificeerde organisaties

 

 

Onderstaande documenten zijn voorbeelden van documenten die u kunt downloaden op mijn.sccm.nl. Klik op het plaatje om de preview te bekijken.De volledige documenten kunt u downloaden als u bent geregistreerd voor mijn.sccm. Registratie is gratis voor organisaties die een ISO 14001-, ISO 50001- en/of ISO 45001-certificaat hebben of aan het behalen zijn.

 

 

Onder de Omgevingswet krijgen de gemeenten de verantwoordelijkheid om (milieu) regels te stellen voor de kwaliteit van de fysieke leefomgeving. Dat doen ze in hun omgevingsplan. Niet alle gemeenten hebben al een omgevingsplan. Totdat er een omgevingsplan is, blijven de huidige rijksregels van toepassing. Dit staat bekend als de bruidsschat. In dit document geven we een algemene uitleg bij de bruidsschat en een toelichting op de milieuregels in de bruidsschat.

 

 

Op mijn.sccm vindt u branchedocumenten met milieuwet- en regelgeving voor specifieke branches. Naast een branchedocument voor metaalbewerkingsbedrijven, zijn er branchedocumenten beschikbaar voor o.a. chemische bedrijven en grafische bedrijven.

 

 

Toegang mijn.sccm

De toegang tot mijn.sccm is geheel gratis voor gecertificeerde organisaties of na ondertekening offerte van de CI. Wilt u ook toegang, kijk op mijn.sccm.nl voor de voorwaarden en hoe u zich kunt registreren. Via mijn.sccm.nl krijgt u actuele informatie over de Omgevingswet en 2 keer per jaar een overzicht wijzigingen wet- en regelgeving.

 

 

 

 

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001