Webinar Omgevingswet - 18 mei 2021

Dit webinar over de Omgevingswet bestaat uit drie delen en wordt verzorgd door Bart Oortwijn. De eerste twee delen zijn opgenomen en kunt u op een zelf gekozen moment bekijken, het derde deel wordt aangeboden tijdens het webinar van 18 mei. Dan is er ook ruim de gelegenheid om vragen aan Bart te stellen.

Deel 1

In deel 1 geven we de structuur van de Omgevingswet aan, dit is deels overlappend met het webinar van maart 2020. Verder worden de instrumenten van de wet en de term milieubelastende activiteit uitgelegd. Duur van de opname 32 minuten.

Deel 2

In deel 2 krijgt u informatie over het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal), de voorschriften in het Bal en de zorgplicht in de Omgevingswet. Het Bal is het onderdeel van de Omgevingswet waarin veel eisen staan opgenomen. Duur van de opname 29 minuten.

Deel 3

Deel 3, tijdens het webinar 18 mei, gaat over het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl), het omgevingsplan, de overgang van het Activiteitenbesluit naar de Omgevingswet en de betekenis van het overgangsrecht en de zogenaamde ‘bruidsschat’. Tijdens dit derde deel is er ruimte voor vragen over alle drie de delen.

De links naar deel 1 en 2 ontvangt u via de bevestingsmail na aanmelding. Deel 3 van het webinar vindt plaats op 18 mei van 15.00 tot 16.00 uur, deelname aan alle drie de delen van het webinar is gratis. U kunt zich hieronder aanmelden.

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001