Webinar Omgevingswet - 18 mei 2021

Dit webinar over de Omgevingswet bestond uit drie delen en werd verzorgd door Bart Oortwijn. Hieronder vindt u de links naar de opnames van de drie onderdelen. 

 

Deel 1

In deel 1 geven we de structuur van de Omgevingswet aan, dit is deels overlappend met het webinar van maart 2020. Verder worden de instrumenten van de wet en de term milieubelastende activiteit uitgelegd. Bekijk hieronder de opname van deel 1. De presentatie kunt u hier downloaden.

Deel 2

In deel 2 krijgt u informatie over het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal), de voorschriften in het Bal en de zorgplicht in de Omgevingswet. Het Bal is het onderdeel van de Omgevingswet waarin veel eisen staan opgenomen. Bekijk hieronder de opname van deel 2. De presentatie kunt u hier downloaden.

Deel 3

Deel 3, tijdens het webinar 18 mei, gaat over het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl), het omgevingsplan, de overgang van het Activiteitenbesluit naar de Omgevingswet en de betekenis van het overgangsrecht en de zogenaamde ‘bruidsschat’. Bekijk hieronder de opname van deel 3. De presentatie die Bart Oortwijn heeft gegeven, kunt u hier downloaden. De antwoorden op de vragen die zijn gesteld tijdens het webinar vindt u hier.

 

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001